Nieuws

*Maatregelen tegen covid-19 virus

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen inzake het Coronavirus (COVID-19) hebben wij besloten de richtlijnen van de overheid te volgen. Als organisatie vinden wij het immers ook onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop te stellen en de kans op verspreiding van het virus te beperken.

FL-mechanisatie neemt de volgende maatregelen om de risico’s op besmetting met het coronavirus te beperken:

  1. Graag een afstand van minimaal 1,5 meter respecteren met onze medewerker en andere klanten en vermijd fysiek contact.
  2. In onze zaak zullen wij maximaal 2 personen tegelijkertijd toelaten. Is dat aantal bereikt, dan moet u even buiten wachten.
  3. Betaal bij voorkeur met pin.
  4. Bij ziekteverschijnselen zullen onze medewerkers thuis blijven.
  5. Machines worden buiten overgedragen wanneer deze voor reparatie worden gebracht of gehaald.
  6. Wij verzoeken klanten en leveranciers om zoveel mogelijk contact te hebben en bestellingen te plaatsen per telefoon, e-mail of bedrijfsapp.
  7. Wij vertrouwen erop dat u ons bedrijf niet bezoekt indien u last heeft van koorts, keelpijn, neusverkoudheid, ademhalingsproblemen, pijn op de borst, hoesten of twijfelt aan uw eigen gezondheid. Neem in dat geval dan contact met ons op.

Onze winkel, magazijn en werkplaats zijn volgens reguliere tijden geopend. Door bovenstaande maatregelen te treffen kunnen wij u blijven voorzien van onderdelen en onze servicediensten. 

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Team FL-mechanisatie

 

*GPS montage

Ook voor het opbouwen van GPS-systemen kunt u bij FL-Mechanisatie terecht.

Deze week hebben we een GPS-systeem van het merk Ag Leader Technology op deze mooie McCormick X8 geïnstalleerd.

 

*CRAMER Robotmaaier

Wilt u graag genieten van een mooi gemaaid gazon? Dan is een robotmaaier iets voor u. Kom live kijken naar een demo van onze Cramer RM1500 robotmaaier. Deze neemt de maaiwerkzaamheden uit handen zodat u meer tijd overhoudt voor andere dingen.

Met de Cramer robotmaaier kunt u eenvoudig het tijdperk van robotmaaiers betreden, dankzij de eenvoudige installatie en betrouwbare werking. Hij wordt geleverd met de nieuwste technologie zoals vorst- en regensensoren en is IPX5 waterdicht. Een afstandsbediening via de app zorgt voor comfortabele bediening. Dankzij zijn borstelloze motor is hij efficiënt en onderhoudsvrij.

Tevens verzorgen wij de installatie en uitleg van uw robotmaaier in uw tuin voor een perfect maairesultaat en kunnen wij met onze draadlegmachine de draad zorgvuldig en onzichtbaar in de grond leggen.  

Om uw robotmaaier in topconditie te houden beschikken wij over een reparatieservice in onze werkplaats. 

Heeft u vragen, bel ons gerust. 

 

*Airco Service

Uw airco in topconditie houden? Laat uw airco controleren bij FL-Mechanisatie!

Om uw airco in topconditie te houden is het verstandig om de airco elk jaar te laten controleren en bijvullen. Periodiek en deskundig onderhoud voorkomt grote reparaties en uitval.

Tijdens een airco-servicebeurt controleren wij de werking van uw airco en wordt de airco getest, gevacumeerd en bijgevuld wanneer dit nodig is.

Een goed werkende airco houdt de cabine in de zomer koel en in de winter droog.

Heeft u een defecte airco-installatie, wilt u uw airco-installatie laten vullen, testen of een onderhoudsbeurt laten uitvoeren, bel dan gerust en maak een afspraak.